Δημοσιεύσεις αναγνωστών- Δραγασιά Κοζάνης: Πρόβλημα με την καθαριότητα

Αναφέρομαι στο περιστατικό πως το όχημα που περνάει για τα σκουπίδια πηγαίνει μόνο μέχρι σε ένα σημείο στο χωριό αναγκάζοντας τους λιγοστούς κατοίκους του επάνω μαχαλά όλοι είναι άνω των 85 ετών να πηγαίνουν τα σκουπίδια αρκετά μακρυά από τα σπίτια τους...δεν πηγαίνει το όχημα λέγοντας πως δεν είναι εφικτό γιατί πήραν καινούρια οχήματα και δεν χωράνε να περάσουν από τον δρόμο και πρέπει να μαζεύουν τους καθρέφτες και πολλές άλλες τέτοιες δικαιολογίες...ανάγκαζαν τους ηλικιωμένους να μεταφέρουν τους κάδους σε κεντρικό σημείο στο χωριό για να τα πάρει το όχημα και μετά να τους ξαναπάρουν πίσω ανεβαίνοντας τεράστιες ανηφόρες...

Μετά από παράπονα των κατοίκων του χωριού τοποθέτησαν μόνο έναν μεγάλο κάδο στο κεντρικό σημείο αναγκάζοντας τους να τα πηγαίνουν εκεί...και επαναλαμβάνω ότι η απόσταση είναι μεγάλη,έχει μεγάλες ανηφόρες και όλοι είναι μεγάλοι σε ηλικία και ανήμποροι.

Έχουν γίνει πολλά παράπονα "κοροϊδεύοντας" τους κατοίκους.

Να σημειωθεί πως τα δημοτικά τέλη πληρώνονται κανονικά από τους κατοίκους

1 Σχόλια

  1. Ο Δήμος Βοϊου έχει παραγκωνίσει τους ηλικιωμένους Τους αναγκάζει να κουβαλάνε τα σκουπίδια χειμώνα καλοκαίρι 150 μέτρα μακριά. Κάνουν δηλαδή την δουλειά που πρέπει να κάνουν οι εργάτες του δήμου. Άραγε το ξέρει ο Δήμαρχος; Ποιός φταίει για αυτήν την κατάντια; Κατά την ταπεινή μου γνώμη το κάθε συμβούλιο όποιο και αν είναι αυτό πρώτα βγάζουν το σχέδιο για κάποια εργασία και κάνουν το συμβούλιο παρουσία του τοπικού φορέως ψάχνουν για τυχόν προβλήματα και μετά αποφασίζουν. Τώρα τίνος απόφαση ήταν αυτή για τα σκουπίδια δεν είμαι σε θέση να το ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν σέβονται την τρίτη ηλικία . Πρέπει να ντρέπονται. Αίσχος. Πρέπει να επανορθώσουν . Αυτό να κάνουν. Οι δικαιολογίες τους είναι αβάσιμες, διότι υπάρχουν λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή